Jag har pratat så mycket engelska de senaste dagarna så jag har börjat tänka och drömma på engelska.
Så det är lite svårt att skriva på svenska kväll, när jag först måste översätta från engelska.
Ikväll åt vi riktig japansk sushi, till och med Björn. Det var gott, men mer annorlunda än den svenska varianten. Mer rått. (:
Vi fick sitta ned vid riktigt traditionella japanska låga bord, på små kuddar, och vi fick té och sake serverat till.
Japanska människor är verkligen vänliga, de vill så gärna hjälpa men oftast blir det väldigt svårt med språket, men om man bara ler och säger några fraser på engelska eller japanska så får man oftast det man vill ha och lite till.

Sedan hyrde vi ett privat rum på en karaokebar.
Sjöng Abba och Led Zeppelin-låtar till 2-3 på natten, hittade en taxi och åkte hem.
Allt med våra nya bekanta Jaraad and Alex från Sydney, Australia.
Bra att vi i förväg hade tagit med oss visitkort från hotellet så vi kunde få taxichaffören att hitta hem till oss.

Vi har inga bilder ifrån ikväll, Björn har fått ont i axeln, tror han börjar bli förkyld och han har någon slags inflammation eller ledvärk eller så. Han vill inte bära kameraväskan för det gör så ont då och då. Hoppas att det är en kort förkylning. Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är ungefär 5 på morgonen och vi kom nyss hem från Karaokestället. Björn sover nog.
Australiernarna åker hem igen imorgon, vilket är skönt för vi börjar bli för gamla för såhär sena nätter. Så får vi åter lugn och ro och lite struktur till vår vistelse i Tokyo. Men det är väldigt trevligt att utbyta äventyr och historier med någon från andra sidan världen. Tydligen så kan alla djur i Australien döda dig. Tror inte jag har lust att åka dit.
Hoppas ni har det bra i gamla fria Sverige. Japan är the bomb.