Resan såhär långt; Upphämtning och skjuts ut till Arlanda av pappa. Champagne och födelsedags-chokladtårta innan lillskuttet över till Helsinki.

Kort promenad genom taxfree butiken, plockade upp några tjärtabletter sen påstigning på Finnairs nya fräscha A350-900. Vi blev uppgraderade till business – champagne i handen innan vi rullat ut från gate.

Väl nerbäddade i våra kokonger blev vi bjudna på en fantastisk meny på vit duk, axplock; “celeriac and wästerbotten cheese and truffle vinaigrette”, “creamy cep mushroom soup with smoked reindeer”, ” Finish artisan cheeses”. Det mest fascinerande tyckte vi båda var de pyttesmå salt och pepparkaren, Fia fotade och skickade till alla hon känner.

Såg en film (stor skärm, Bose brusreducerande lurar i business…) sen knappade vi på den elektrisk inställbara stolen så den förvandlades liggandes till en säng, eller nästan liggandes för oss lite längre, nästan. Fram med kudde och täcke, på med sovmasken från Marimekko business necessären… Powernap sen framme i Tokyo.

Nu kraschade på hotellet, Men hunnit med att äta tantanmen Ramen.