Började dagen med att åka in till Akihabara även känt som “Electric Town”. Här finns allt som har med elektronik att göra, datorer, kameror, leksaker, belysning etc men även serier/film/tidningar/manga osv
Bra priser på spelkonsoler och kameror noterades. Här finns både nytt och begagnat.

gorilla
Ja det är en stor gorilla på huset i mitten Close

Japanerna verkar gilla att samla, häften av affärerna hade plastfigurer i alla dimensioner, ungefär hälften var robotar och monster och den andra hälften var hjältinnor i bikini eller annan lättkläd utstyrsel. Dessa är plockade från serier/spel/filmer. Lite skumt att samla på plasttuttar tyckte vi, men japanerna är väl inte ensamma om det beteendet 😀

harajuku1
Ute på gatorna gick det ok, inne i de små butikerna var det värre Close

Efter frukost/lunch på MOS Burger åkte vi vidare till Harajuku.
Det har varit mycket folk överallt där vi varit i Tokyo men idag var klart värst…
Harajuku var “smockat” med folk och kombinationen med mycket folk och små butiker gjorde en lite matt… Var inne på KiddyLand, 6 våningar med leksaker, där fick man inte många centimeter för sig själv 😀

Lunch/middag åt vi på en “Amerikansk” Pizza restaurang, tror dock inte amerikanerna har bläckfisk på sina pizzor… eller pizzor med kokossås, marshmallows eller soya.

Ni som precis har köpt eller tänker köpa en Toyota, kan ni slå min “deal”? Fick en Prius för 35 kronor. prius

Japp, radiostyrd bil i byggsats för 35 SEK Close